Manual per a la prevenció de la violència masclista l Post de l’Institut Català de les Dones

El Projecte de formació per a la prevenció de la violència masclista, elaborat per l’entitat especialitzada TAMAIA viure sense violència, és una eina pràctica de treball per a la prevenció de la violència masclista adreçada a professionals que incideixen en els processos de socialització dels i les adolescents. Aporta competències tècniques que permeten el foment d’actituds i creences igualitàries, la promoció del respecte i la responsabilitat personal en les relacions, la deconstrucció de l’estructura simbòlica que sustenta la violència masclista i el foment d’una postura personal crítica i activa envers l’abús.

Projecte de formació per a la prevenció de la violència masclista

2 respostes a “Manual per a la prevenció de la violència masclista l Post de l’Institut Català de les Dones

Deixa un comentari