Diccionari de les Religions per a noies i nois de 10 a 14 anys ǀ Post de la Direcció General d’Afers Religiosos

Diccionari per a noies i nois okLa Direcció General d’Afers Religiosos presenta el Diccionari de les Religions per a noies i nois de 10 a 14 anys, elaborat per l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós.

El Diccionari de les Religions per a noies i nois de 10 a 14 anys és el resultat del treball conjunt d’experts i expertes en ciències de les religions, pedagogs, ensenyants i persones de referència de les diferents comunitats religioses que coneixen la seva pròpia tradició i que sovint desenvolupen tasques relacionades amb l’educació dins la seva comunitat. L’obra ha estat escrita per Lourdes Monfort i Ricard Toledo i coordinada per Pilar Claret i Francesc Torradeflot. Les il·lustracions de Leticia Ruiz acompanyen les més de 300 paraules sobre les religions més conegudes a Catalunya, agrupades en set temes.

Aquesta obra, adaptació del Diccionari de Religions promogut per la Direcció General d’Afers Religiosos i publicat el 2015, pretén mostrar que cada religió té uns orígens diferents (arrels) i una manera diversa d’expressar-se (fruits), però que totes les religions tenen un mateix tronc: el desig de pau.

El llibre valora la facilitació de la inclusió de les persones amb diferents capacitats i procura emprar un llenguatge no sexista. A més, inclou un joc de taula i dibuixos que faran més fàcil i agradable entendre el vocabulari de les religions a les noies i nois de 10 a 14 anys.

Diccionari de les Religions per a noies i nois de 10 a 14 anys (versió pdf)

 

3 respostes a “Diccionari de les Religions per a noies i nois de 10 a 14 anys ǀ Post de la Direcció General d’Afers Religiosos

  1. necesito saber si el libro DICCIONARI DE LES RELIGIONS PER A NOIES I NOIS DE 10 a 14 anys está editado en papel.Gracias
    LLIBRERIA RAMON LLULL

Deixa un comentari