Busquem arbres amb història de la Garrotxa, una nova guia d’arbres singulars de la comarca de la Garrotxa │ Apunt del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

olot1Aquesta publicació és un primer resultat del projecte “Busquem arbres amb història de la Garrotxa”, una iniciativa viva impulsada pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa que ha permès, fins ara, inventariar i documentar més de 500 arbres singulars per la seva edat, per la seva majestuositat, pel seu aspecte, per la seva història o perquè són citats en escrits, relats o llegendes.

La nova guia conté una selecció d’alguns dels arbres més significatius de la comarca amb l’objectiu de fer-ne difusió i sensibilitzar el públic en general. Situa en el mapa fins a 280 exemplars emblemàtics distribuïts pels 21 municipis de la Garrotxa. Per a facilitar la seva descoberta i identificació, la guia aporta fotografies, informació i dades de cadascun d’ells per apropar-los a la ciutadania de manera visual.

 

maria OK

El procés d’elaboració d’aquesta guia s’ha dut a terme per mitjà d’un procés participatiu que ha comptat amb la participació desinteressada d’ajuntaments, centres docents, entitats i moltes persones a nivell particular, però també és resultat de l’establiment de complicitats entre persones, empreses i entitats compromeses amb el territori per tal d’impulsar i de coordinar iniciatives conjuntes adreçades a la protecció i valorització del patrimoni natural.

Fitxa de compra a la llibreria en línia

Deixa un comentari