La Llibreria de la Generalitat es renova i s’adapta als dispositius mòbils

Quan falta un mes per Sant Jordi, la Llibreria en línia de la Generalitat de Catalunya s’ha renovat amb un nou disseny que s’adapta als dispositius mòbils i simplifica diverses funcionalitats.

La nova Llibreria posa a l’abast de la ciutadania, en un entorn segur, la compra de les publicacions editades pels diversos departaments i organismes de la Generalitat, de vegades difícils d’adquirir al circuit comercial.

Al catàleg d’aquesta Llibreria, amb més de 6.000 títols, s’hi troben des de publicacions de divulgació a publicacions tècniques o acadèmiques, amb un ventall temàtic que abraça tots els àmbits d’actuació del Govern. Així, per exemple, hi trobem les publicacions del Memorial Democràtic (Llibres contra bombes, Elna, la maternitat, etc.), del Departament de Cultura (el recent i fascinant Joan Perucho. Creació, imaginació i bon gust o les últimes obres estrenades al Teatre Nacional) o materials científics, tècnics, econòmics, socials, administratius o jurídics dels diferents departaments i organismes de la Generalitat, com ara els estudis específics de l’Institut d’Estudis de l’Autogovern o els complets “Catàlegs de paisatge” del Departament de Polítiques Digitals i Territori o la col·lecció “Referents” d’estudis d’història.

Aquesta acció de renovació de la Llibreria, s’insereix en els eixos 1 i 3 del Pla de Govern de la XIV legislatura, dins els àmbits de “Bon govern i govern obert” i “Polítiques digitals”.

Des de la seva obertura al 2009, la Llibreria en línia de la Generalitat ha servit comandes a 24 països diferents. A més de la Llibreria en línia, les publicacions de la Generalitat també es comercialitzen a través de les llibreries privades, amb una especial vinculació amb les més de 50 llibreries que formen part de la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat.

Nova Llibreria en línia de la Generalitat

Xarxa de Acreditades Llibreries de la Generalitat de Catalunya

Deixa un comentari