La Sagi. Més alt, més lluny, més fort │ Apunt del Memorial Democràtic

La nova publicació de la col·lecció “Memòria Dibuixada” del Memorial Democràtic apropa els infants a l’Anna Maria Martínez Sagi, campiona de javelina i primera directiva del Futbol Club Barcelona als anys trenta del segle passat.

La Laia descobreix la figura d’Anna Maria Martínez Sagi tot visitant el museu d’aquest club. L’interès per aquesta dona polifacètica farà que, juntament amb la seva amiga Mariona, dediqui el treball de recerca històrica per a l’escola a aquest enigmàtic personatge. L’estudi sobre Martínez Sagi portarà les dues estudiants a descobrir facetes i aspectes de la vida d’aquesta esportista, alguns de poc coneguts, dignes d’una pel·lícula o sèrie.

Una dona avançada al seu temps que malauradament va haver de conviure amb els entrebancs morals de l’època; però els va aconseguir superar amb força, caràcter i tenacitat. Una vida que no deixarà indiferents les protagonistes ni els lectors.

Fitxa de compra a la Llibreria en línia

Xarxa de Llibreries

Col·lecció “Memòria dibuixada”
En aquesta col·lecció literària especialitzada en llibres il·lustrats i memòria històrica, els nens i nenes trobaran històries plenes de valors humans, protagonitzades per persones que van viure situacions molt difícils i sovint extremes.
Amb aquests contes il·lustrats es vol reconèixer la valentia i l’esforç dels protagonistes i, alhora, transmetre aquests valors humans a les generacions presents i futures, perquè puguin conèixer, reflexionar i aprendre.

Altres títols de la col·lecció Memòria dibuixada

Deixa un comentari