La moneda grega a Ibèria. Seques i circulació monetària │ Apunt del Museu d’Arqueologia de Catalunya-Centre Iberia Graeca

Aquesta nova monografia del Museu d’Arqueologia de Catalunya-Centre Iberia Graeca, en la qual han participat vint-i-quatre investigadors i conté dinou articles, recull  les recerques més recents sobre la numismàtica grega peninsular iles troballes més significatives de moneda grega a la península Ibérica.

El llibre, entre altres temes, permet apropar-se a la producció i distribució de les monedes de les seques d’Emporion i Rode, a la presència de seques gregues de la Mediterrània oriental i central a Ibèria i al significat econòmic de la moneda en les comunitats antigues peninsulars en un marc cronològic comprés entre els segles VI i I aC. 

La moneda grega a Ibèria. Seques i circulació monetària (pdf)

Deixa un comentari