Rastres, làsers i goril·les │ Apunt de la Direcció General de Recerca

Descobreix una emocionant aventura científica amb Rastres, làsers i goril·les, la nova publicació de la Direcció General de Recerca del Departament de Recerca i Universitats. Amb aquest conte, els nens i nenes podran endinsar-se en la recerca més puntera sobre els goril·les de muntanya i conèixer la figura de Jordi Sabater Pi, el naturalista català que va ser precursor en l’estudi del comportament d’aquests fascinants animals.

Amb un format inspirat en els populars llibres “Tria la teva aventura” i amb il·lustracions que inclouen reproduccions dels dibuixos de Sabater Pi, aquest conte bilingüe en català i anglès ofereix una experiència d’aprenentatge única per als més petits. Durant el transcurs del conte, els protagonistes, un grup d’estudiants de quart, rebran una visita especial que els portarà a conèixer l’investigador Jordi Galbany Casals i a descobrir com es fa la recerca en fotogrametria per determinar la mida corporal dels goril·les al centre de recerca de Karisoke, a Ruanda. El conte és el primer número de la col·lecció “Tria la recerca”.

Rastres, làsers i goril·les és una publicació que s’ha enviat a tots els centres d’educació primària de Catalunya, biblioteques i aules hospitalàries, per acostar la recerca en primatologia als nens i nenes i incentivar la seva curiositat pel món científic. Mitjançant una aventura emocionant, el conte permet descobrir que les persones ens assemblem molt als goril·les, els nostres cosins evolutius.

Rastres, làsers i goril·les

Publicacions i butlletins electrònics del Departament de Recerca i Universitats

Una resposta a “Rastres, làsers i goril·les │ Apunt de la Direcció General de Recerca

Leave a Reply