Informació

Llibres Gencat s’inscriu en una estratègia de difusió de les publicacions de la Generalitat entre públics segmentats, foment de la participació de les lectores i els lectors i aprofitament dels mecanismes d’interacció de les xarxes socials amb la mínima inversió de recursos materials. Dins d’aquesta línia de treball, s’insereixen iniciatives com ara la pàgina de Facebook i el compte de Twitter de Publicacions de la Generalitat, el butlletí electrònic de novetats editorials o la distribució de notes en blogs i llistes de correu electrònic sectorials.

Llibres Gencat és un projecte desenvolupat per l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya amb l’assistència tècnica de la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió i el CTTI.

Les publicacions de la Generalitat de Catalunya són de venda a la Llibreria en línia, a la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat de Catalunya i a la vostra llibreria habitual.

L’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions expressa que els articles publicats en aquest blog només reflecteixen l’opinió dels seus autors i les seves autores.

Deixa un comentari