Sords profunds, però hi sentim i parlem! | Post de Marta Capdevila

Sóc la Marta Capdevila, mare de quatre fills. En Marcel és el tercer fill i té set anys. Té una sordesa profunda com jo.

He fet aquest llibre, Sords profunds, però hi sentim i parlem!, perquè vull que conegueu com se sent una mare quan li diuen que el seu fill és sord i per animar les famílies que es puguin trobar en la mateixa situació.

He descobert que el tipus d’atenció que ha rebut el meu fill no té res a veure amb la que vaig tenir jo. Estic parlant tant de la qualitat de les pròtesis auditives com de l’atenció escolar que ha rebut des que se li va detectar la sordesa.

Estic meravellada de com ha evolucionat l’educació. Ara tots els nens i nenes  sords profunds amb els audiòfons digitals o l’implant coclear hi senten! Senten, aprenen a escoltar, a entendre i és tan important per a un sord profund aquest descobriment que fins i tot costa fer-los callar!

Hem triat la modalitat oral, que és la que varen escollir els meus pares quan van descobrir que jo era sorda i n’estic molt satisfeta.

Marta Capdevila
Autora de Sords profunds, però hi sentim i parlem!

Fitxa de compra a la Llibreria en línia | Text complet en PDF

Altres títols del Departament de Benestar Social i Família a Publicacions de la Generalitat

2 respostes a “Sords profunds, però hi sentim i parlem! | Post de Marta Capdevila

  1. […] pròtesis auditives com de l’atenció escolar que ha rebut des que se li va detectar la sordesa.[…][…] (blocs.gencat.cat) Share this:Twitter Facebook Correo electrónico Imprimir Reddit Digg Stumble UponMe […]

Deixa un comentari